Pulli uus raudteejaama bussipeatus langes vandaalide ohvriks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastvalminud Pulli raudtejaama bussipeatus langes vandaalide rünnaku ohvriks.
Vastvalminud Pulli raudtejaama bussipeatus langes vandaalide rünnaku ohvriks. Foto: Lugeja pilt

Täna hommikul avanes Pärnumaal Sauga vallas Pulli raudteejaama vastvalminud bussipeatuses kohutav vaatepilt: kellegi kuri käsi oli peksnud puruks valgustid, kiskunud maast välja elektrikaablid, visanud rongiteele rongile ette betoonist prügikasti ja murdnud maha liiklusmärgi.

„Midagi sellist on raske ette kujutada. See on suur sigadus, mis seal toimus,“ ütles Edelaraudtee Infrastruktuuri ASi juhi Rain Kaarjas. „Loodan, et politsei saab need pätid kätte ja nad saavad karistuseks vähemalt paar päeva šokivangistust.“

Kaarjas ei osanud veel öelda, kui suur on lõhkumisega tekitatud kahju. „Meie töötajad on kohapeal ja võtavad seda alles kokku,“ lausus Kaarjas. „Siis saame teha ka politseile avalduse“.

Bussipeatus rajati selleks, et seal võiks parkida autod ja ringi pöörata buss number 39. Tegu on uusehitisega, mis mõeldud rongiliikluse paremaks teenindamiseks.

Kaarjase sõnutsi tehakse vandaalide rünnaku üle elanud raudtejaam korda paari nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles