Isikutunnistusi saab oktoobris taotleda mitmes vallakeskuses

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodakondsus- ja migratsiooniameti teenindussaal Pärnus.
Kodakondsus- ja migratsiooniameti teenindussaal Pärnus. Foto: Urmas Luik

Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo Pärnu teenindus teeb oktoobris dokumenditaotluste vastuvõtmiseks mitu väljasõitu valdadesse, sest paljudel inimestel lõpeb isikutunnistuse ja passi kehtivusaeg sel või järgmisel aastal.

10. oktoobril võetakse dokumenditaotlusi vastu Pärnu-Jaagupi rahvamajas, 11. oktoobril Häädemeeste seltsimajas ja 18. oktoobril Kilingi-Nõmme klubis. Rohkem infot ja suuniseid eelregistreerimiseks saab valdade kodulehtedelt.

Et vastu tulla neile, kel argipäeval ametiasutusse pääseda on keeruline, on Pärnu teenindus avatud ka ühel laupäeval – 13. oktoobril.

Pärnu teeninduse juhataja Annika Pärna sõnul on sellised teeninduse väljasõidud saanud maakonna inimestelt väga positiivset vastukaja. Pärna soovitab kõigil inimestel üle vaadata oma ID-kaardi kehtivusaeg ja kasutada võimalust taotleda isikut tõendavat dokumenti oma kodukohas.

Kuigi vallakülastuste ajal on soovitav inimestel end eelnevalt dokumenditaotlejaks registreerida, siis teeninduse juhataja julgustab kõiki, kel mingil põhjusel registreering tegemata jääb, siiski kohale tulla. „Kedagi teenindamata ei jäeta,“ märkis Pärna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles