Tuludeklaratsioonide vastuvõtt lõpeb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuludeklaratsiooni 2008. aasta eest saab esitada järgmise teisipäeva ehk 31. märtsini.
Tuludeklaratsiooni 2008. aasta eest saab esitada järgmise teisipäeva ehk 31. märtsini. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tuludeklaratsiooni 2008. aasta eest saab esitada järgmise teisipäeva ehk 31. märtsini.


Eilseks oli maksu- ja tolliametile (MTA) esitatud 531 668 tuludeklaratsiooni. Füüsilisest isikust ettevõtjaist (FIE) on oma tulu deklareerinud alla poole.



FIEd esitavad tuludeklaratsiooni põhivormi A ja vormi E kõikidel juhtudel, olenemata sellest, kas üldse või kui palju ettevõtlusest tulu saadi. Juhul kui ettevõtlustulu ei saadud, tuleks esitada E-vorm nullidega. Deklaratsiooni esitamise kohustus on ka siis, kui ettevõtlus aasta sees katkestati või lõpetati.



Kui FIE tähtajaks deklaratsiooni ei esita, on maksuhalduril õigus rikkujaid trahvida. MTA tuletab meelde, et FIEd, kes on küll registreeritud, kuid kellel ettevõtlus puudub, ennast registrist eemaldaksid.



Deklareerimist puudutavat infot saab tööpäevadel 8-18 lühinumbril 1811, või saata küsimused aadressidel e-maks@emta.ee või fyysisik@emta.ee. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles