Vutimeeskond sammus karikasarjas veerandfinaali

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Linnameeskond jõudis Võru vutiklubi alistamisega Eesti karikavõistluste veerandfinaali.
Pärnu Linnameeskond jõudis Võru vutiklubi alistamisega Eesti karikavõistluste veerandfinaali. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Linnameeskond sai Evald Tipneri nime kandvate Eesti karikavõistluste kaheksandikfinaalis koduväljakul jagu Võru jalgpalliklubi meeskonnast ja jõudis veerandfinaali.

Esiliigas palliv Pärnu meeskond tegi kolmandas liigas mängiva vastasega sotid selgeks avapoolajal, kui Anton Issakovi, Robert Kirsi ja Risto Pärnati väravast asuti 3:0 juhtima.

Võru meeskonnal õnnestus 56. minutil vahet ühe värava võrra kahandada, kuid Albert Anissimovi tabamus viis pärnakad 70. minutil taas kolme väravaga juhtima.

74. minutil jõudis Võru meeskond teise tabamuseni ja tulemusega 4:2 mäng lõppeski.

Pärnu Linnameeskond ei suutnud teisel poolajal kasutada kolme surmkindlat väravavõimalust, Võru meeskond vastas samaga kahel korral.

Teistes täna peetud kaheksandikfinaalides sai meistriliiga meeskond Sillamäe Kalev võõrsil 1:0 jagu esiliigas mängivast Kiviõli Tamme Autost, teise liiga meeskondade mängus alistas Türi Ganvix 8:1 FC Velldorise. FC Infoneti (esiliiga) ja Tartu Tammeka (meistriliiga) mõõduvõtmises jäi pärast 1:1 lõppenud normaal- ja lisaaega penaltitega 4:2 peale Taaralinna meeskond.

Pääsu veerandfinaali on juba kindlustanud Eesti tänavune meister Nõmme Kalju.

Kahe nädala jooksul toimuvates ülejäänud kaheksandikfinaalides on vastamisi Tartu Quattromed (kolmas liiga) ja Narva Trans (meistriliiga), FC Viljandi (meistriliiga) ja FC Flora II (esiliiga) ning FC Elva (teine liiga) ja FC Flora (meistriliiga).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles