Pärnu kesklinnas põles puumajas korter

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kesklinnas põles kahekordses puumajas korter.
Pärnu kesklinnas põles kahekordses puumajas korter. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna õhtul põles Pärnus Pikal tänaval kahekorruselises puumajas teise korruse korter, inimesed õnnetuses vigastada ei saanud.

Häirekeskus sai teate põlengust kell 16.49. Päästjate kohale jõudes oli kuulda tööle rakendunud suitsuanduri signaali ja ühe korteri ukse vahelt immitses suitsu. Samas korteris põles poole ruutmeetri jagu seina ja vahelage, tuli oli levinud ka pööningule, ütles Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja Kiira Udu.

Inimesi põlevas korteris ja teistes korterites ei viibinud. Tulekahju saadi kontrolli alla kell 17.13, kustutati 18.17ks.

Päästjate esialgsel hinnangul võis tulekahju alguse saada rikkest elektrisüsteemis. Põlengu tekkepõhjuse selgitab menetlus.

Põlengu kustutamise ajal oli Pikk tänav politseimajast kuni Riia maanteeni liiklusele suletud. Sündmuskohal reguleeris liiklust politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles