Pärnu Linnameeskond murdis FC Puuma

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: JALGPALL : PÄRNU, EESTI,  10OCT12-
ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES
PRN01: JALGPALL : PÄRNU, EESTI, 10OCT12- ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnameeskond sai Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigaturniiri eelviimases voorus võõrsil magusa 2:1 võidu FC Puuma üle.

FC Puuma läks 37. minutil  Kirill Vinogradovi tabamusest mängu juhtima.

Viigivärava lõi Pärnu meeskonna ründaja Toomas Mangusson 72. minutil.

Magusa võiduvärava sepistas Robert Kirss kaheksa minutit hiljem.

Pärnu Linnameeskonnal on enne viimast vooru turniiritabelis 36 punkti, mis annab üheksanda koha. Kaheksandal kohal asuvast Tartu Tammeka II meeskonnast jäädakse ühe punkti kaugusele.

Esiliigast kukuvad otse välja kümnenda ja üheksanda koha meeskond. Kaheksanda koha meeskond mängib üleminekumänge teises liigas teise koha saanud meeskonnaga.

Pärnu meeskonnal on seega viimases voorus võidu korral FC Flora II meeskonna üle võimalus pääseda aste madakamasse liigasse pudenemisest ja mängida üleminekumänge, kui Tammeka II meeskond, kes mängib kodus Rakvere Tarvaga, viigistab või kaotab.

Pärnu Linnameeskonnal on teoreetiline võimalus pääseda üleminekumängudele ka üheksandal kohal lõpetatades, sest kui Tartu Tammeka esindusmeeskond jääb meistriliigas kümnendeks, mis tähendab kukkumist esiliigasse, peab Tammeka duubelrivistus langema aste madalamale.

Eesti jalgpalliliidu suvise otsuse järgi luuakse järgmisel aastal kaks esiliiga tasandit, kus mõlemas pallib kümme meeskonda. Selle hooajani oli esiliigas kümme meeskonda ja teise liiga kahes tsoonis kummaski 14 meeskonda.

Pärnu Linnameeskonna esiliigaturniiri viimane mäng on järgmisel pühapäeval kodus FC Flora II meeskonna vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles