Lõhutud Papiniidu sillal algasid taastamistööd

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Eile algasid Pärnus Papiniidu sillal remonditööd, et parandada juuli keskel liiklusõnnetuses kahjustada saanud silla teise ava kaitsepaneel ja esimene tugitala.

Remondi ajaks suletakse silla alt Paidesse mineval teel parempoolne sõidusuund ja liiklus suunatakse vasakpoolse sõidusuuna kahele rajale. Silla peal suletakse vajaduse korral Riia poole mineva sõidusuuna parempoolne rada.

Remonditööde ajal on liiklusele suletud Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel 300 meetri pikkune lõik Pärnu linnast väljuval suunal ja tööde tsoonis kehtestatakse kiiruspiirang 30 km/h.

16. juulil toimus Tammiste teel liiklusõnnetus, kus Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel asuvale Papiniidu sillale sõitis sisse treiler, mis vedas ujuvekskavaatorit Remu CX160. Kannatada said vastremonditud Papiniidu silla teise ava kaitsepaneel ja esimene tugitala, mille alt kulgeb sõidutee Pärnust Paidesse.

Maanteeamet tellis kahjustuste hindamiseks ekspertiisi, mille koostas Ehituse ja Tarkvara Inseneribüroo OÜ.

Lähtudes ekspertiisi aruandest, korraldas maanteeamet hanke Papiniidu silla kahjustatud osade taastamiseks koos remondiprojekti koostamisega. Hanke võitis AS Nordecon, mis remondib silla 101 220 euro eest.

Papiniidu silla remont kestab eeldatavalt kuni 30. novembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles