Sangpommitõstjad võistlesid medalitele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ado Mets.
Ado Mets. Foto: PP

Järva-Jaanis toimunud sangpommitõstmise Eesti meistrivõistlustel osales 20 kaalukategoorias kokku 48 sportlast viiest maakonnast.

Meeste konkurentsis tõid meie sportlastest võidu Aivo Selberg Pärnust kuni 68 kilo kehakaalus ja Valdi Killing Audrust (-78 kg), meesveteranide arvestuses oli parim Toivo Põldur (94 kg).

Madis Tähiste Sindist sai 78-kiloste meeste seas hõbemedali ja Hannes Maal Häädemeestelt oli 73 kilo kehakaalus kolmas.

Naiste võistlusel tegid Pärnumaa sportlased puhta töö. Alla 68kiloste konkurentsis võitis kulla Koidu Killing Audrust ja hõbe kuulus Siiri Univerile Pärnust. Raskemas kaalus hõivasid pjedestaali Aive Vahter Saarde vallast, Aire Intsaar Audrust ja Ülle Miil Pärnust ning naisveteranide meistritiitli pälvis Malle Tiko Audrust.

Kuni 16aastaste tüdrukute parim oli Brigitta Kaelep Audrust, talle järgnesid Häädemeeste piigad Heleri Gaponenko ja Anett-Kentauria Liiva.

Noormeeste +75 kehakaalus võidutses juunioride Eesti rekordi püstitanud Ado Mets Audrust, Maarjo Mass Häädemeestelt sai teise koha. Kuni 75kiloste mehepoegade võistlusel tuli Matis Uustalu teiseks ja Peeter Palits kolmandaks.

Audru poisid Jan-Erik Vahter ja Karho Koit Koitla teenisid kuni 15aastaste arvestuses vastavalt esimese ja teise koha ning Anthi Veelaid Häädemeestelt oli kolmas. Kuni 10aastaste meistritiitli sai Rando Mets Audrust.

Järgmisel nädalal selguvad Lätis Talsis noorte, juunioride, täiskasvanute ja veteranide maailmameistrid. Pärnumaalt kavatseb MMi medaleid rünnata kuus sportlast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles