Pärnu linnapea tutvub tegemata jäävate töödega

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm
Mart Viisitamm Foto: Ants Liigus

Pärnu linnapea Mart Viisitamm alustas täna linna haridus-, kultuuri- ja sotsiaalasutuste läbikäimist, et seoses eelarvekärbetega vaadata, kes millest ilma jääb.


Viisitamm on täna Vanalinna ja Rääma põhikoolis, Ülejõe ja täiskasvanute gümnaasiumis, väikeses vabakoolis, toimetulekukoolis, lasteaias Pillerpall, Tammiste hooldekodus ja eakate avahoolduskeskuses.



Homme kavatseb ta külastada linnagaleriid ja Pärnu filharmooniat, järgmisel nädalal kunstikooli, spordikooli, Kunstide maja, muusikakooli, loodusmaja ning tehnika- ja tööõpetusmaja.



22. aprillil on linnapead oodata Raeküla, Koidula, ühis-, Hansa- ja Vene gümnaasiumis, Sütevaka humanitaargümnaasiumis, Kuninga tänava põhikoolis, erivajadustega inimeste rehabilitatsioonikeskuses ja Mai haruraamatukogus. 23. aprillil on ta Raeküla, Pöialpoisi, Mai, Kellukese, Kastani, Tammsaare ja Kesklinna lasteaias, 29. aprillil Männipargi, Liblika, Tralli, Kadri tänava, Ülejõe ja Päikesejänku lasteaias, pereabikeskuses ja Rääma haruraamatukogus.



Linnapead saadavad haridusasutustes üldhariduse peaspetsialist Virve Laube ja haridusnõunik Katrin Uutsalu ning kultuuriasutustes kultuuriosakonna juhataja Jana Moosar. Samalaadsed külaskäigud on toimunud ka eelmistel aastatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles