„Sügisulg“ jõuab finaalini

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümnendat sünnipäeva tähistav Pärnu linna ja maakonna noorte solistide konkurss „Sügisulg“ jõuab reedel ja pühapäeval finaalini, lavale astuvad eelvoorudest edasijõudnud ja jagatakse välja grand prix.

Reede õhtul esinevad Pärnu kontserdimaja laval 10- 19aastased solistid ja pühapäeva keskpäeval astuvad Endla teatris publiku ette 3- 9aastased lauljad.

„Sügisulu“ korraldaja Helen Erastus Pärnu kontserdibüroost märkis, et väiksemate lauljate finaalis kohti ei jagata ja kõik on kokku üks vahva kontsert. Neid saadab bänd koosseisus Hain Hõlpus, Martti Laas ja Rauno Pella.

Suuremate finaalkontserdil Pärnu kontserdimajas hindab soliste žürii koosseisus Sirje Medell, Kadri Hunt ja Erki Pehk. Žürii annab välja eripreemiaid, kolm esimest kohta igas vanuserühmas ja kategoorias ning grand prix’. Välja selgitatakse publikupreemia saajagi.

Finaliste saadavad nii Pärnu linna noored muusikud kui oma ala professionaalid. Bändi koosseisus teevad tänavu kaasa Vladimir Võssotski, Kristjan Kaasik, Kaarel Liiv ja Rauno Pella.

Sünnipäevale on korraldajad kutsunud ka varem konkursi võitnud soliste. Ajal, kui žürii otsust langetab, astuvad lavale Laura Junson, Maarja Soomre, Martti Laas, Getter-Heleen Aron ja Hedi Maaroos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles