Pärnumaalased tõid medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Põldur.
Toivo Põldur. Foto: PP

Sangpommitõstmise maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel Lätis Talsis said Pärnumaa sportlased kolm kuld-, neli hõbe- ja viis pronksmedalit.

Paikusel elav Toivo Põldur võitis üle 60aastaste jõumeeste kuni 95 kilo kehakaalus veteranide MMi kulla nii pikas tsüklis kui kahevõistluses ning Aive Vahter Saarde vallast oli parim üle 45aastaste naiste konkurentsis.

Audru sportlane Valdi Killing sai üle 55aastaste ja 85 kilo kaaluvate veteranide seas kahevõistluse hõbeda ja pika tsükli pronksi. Naisveteranide võistlusel teenisid Aire Intsaar ja Malle Tikko Audrust oma vanuseklassis hõbeda ning Ülle Miil Sindist tuli pronksile.

Veteranide võistkondlikus arvestuses sai Eesti koondis Venemaa ja Läti järel kolmanda koha.

Noorte Euroopa meistrivõistlustel võitis Raldi Kaljurand kuni 16aastaste seas 78 kilo kehakaalus hõbemedali. Pronksi tõid samas vanuseklassis võistelnud 68kilone Jan-Erik Vahter ning kuni 18aastaste arvestuses üle 85kiloste noormeestega konkureerinud Ado Mets. Kõik kolm sportlast on Audrust. Häädemeeste neiu Liis Palits tõusis N18 klassis oma kehakaalus kolmandale pjedestaaliastmele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles