Raio Piiroja liitubki FC Floraga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: SCANPIX

Raio Piiroja ja FC Flora on jõudnud kokkuleppele, et jalgpallikoondise kauane kapten alustab hooajaks ettevalmistust üheksakordse Eesti meisterklubi ridades.

Piiroja ise muigas eile pärastlõunal järjekordselt kalaretkelt naastes Õhtulehele: «Olen nagu miski Prantsuse auto – isu sõita on suur, mootor töötab kah korralikult, aga üks häda ajab ikka kogu aeg teist taga. Õnneks näib olukord vaikselt paranevat ning ma ei mõtle veel vanaduspõlvele.»

Optimismiks annab alust kuu aja eest tehtud õnnestunud seljalõikus. «Sellest põhjustatud puusavalu on kui käega pühitud, täitsa unustatud.»

Maikuus võttis keskkaitsja aja maha, et säärevigastus korralikult välja ravida. Suvel diagnoositi tal aga paremas sääres lihassong. Viimane saadi küll kontrolli alla, kuid sellele järgnes uus probleem.

«Lõpuks ei saanud ma enam hommikuti korralikult liikumagi. Puusavalu oli suur ning läksin seetõttu arsti juurde. Tehti ka seljauuring ja seejärel läksin kohe operatsioonilauale. Selja vasaku poole närv oli täielikult kinni,» rääkis Piir­oja novembri alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles