Mis tolku on välislähetustest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lugenud ajalehest linnavalitsuse pressiesindaja Maria Muraka arvamust ”Miks käivad ametnikud välislähetustel?“, sain aru, et linnavalitsuse töötajana tuleb tal kaitsta oma ülemusi ja olla kõigega rahul.

Minul kui linnakodanikul tekib küsimus: mis kasu on need lähetused toonud minule? Ma ei ole saanud teavet selle kohta, mida kasulikku on lähetused andnud linnale. Kas on õige, et lähetustest räägitakse ainult omavahel linnavalitsuses, kuid mitte ajalehe kaudu linnarahvaga? Kurb, eks ole.

Meie linnapea käis USAs tutvumas kuurortide, sealse eluoluga. Loodan, et ta nägi, kuidas on Ühendriikides korraldatud toitlustus ja tualetid randades. Miks seal nähtust ei ole midagi kasulikku jõudnud meie linna?

Ranna rajoonis on kurb näha, kui halvas seisus on meie staadion. Linnavalitsus staadioni omanikuna võiks kutsuda appi linnarahvagi, et seda veidi korrastada. Rahvas on ju abivalmis. Meenutagem kevadist lillede toomist.

Halb on lugeda meie kodulinna lehest linnapea Toomas Kivimägi õigustusi oma tegevusele ja ajakirjanike mahategemist. On ju ajaleht pärnakate ja pärnumaalaste mõtete ja soovide ainus avaldamiskoht.

Pärnu linnas on palju probleeme, mille üle diskuteerida. Oleks meeldiv, kui kaaslinlased oma mõtteid kodulinna hetkeolukorra ja tuleviku kohta ajalehes julgeksid avaldada, kartmata, et linnapea hakkab kahtlema nende vaimses tervises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles