Pärnumaal pole lumetormiga õnnetusi kaasnenud

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhtmetele vajunud oksad Pärnus.
Juhtmetele vajunud oksad Pärnus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi andmetel oli täna hommikuse seisuga Pärnus lumekihi paksus 14 sentimeetrit. Vaatamata suurele lumekogusele, pole Pärnumaal tormiga raskemaid õnnetusi kaasnenud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammelehe teatel vigastustega lõppenud liiklusõnnetusi pole Pärnumaal olnud. Politseile on saabunud vaid mõni teade, kus autod on libeduse tõttu teele risti keeranud.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Tringi jutu järgi pole ka päästjate abi Pärnumaal seni keegi vajanud.

Pärnu linnas võib märgata autodega liiklejate ettevaatlikust ja liiklus kulgeb aeglases tempos, kuid ummikutest teated puuduvad.

Pärnu linnavalitsuse eilse teate kohaselt valmistavad Pärnu tänavaid hooldavale ASile Teede REV-2  muret tänavate äärde pargitud autod, mis segavad tänavate puhastamist.

Samuti tuletab linnavalitsus majaomanikele meelde, et nende kohustus on teha lume- ja libedusetõrjet oma kinnistuga piirneval kõnniteel. Lund lükates ei tohiks visata seda sõiduteele. Oluline on kontrollida üle katuseräästad ja jääpurikate tekkimisel need eemaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles