Papiniidu silla remont on lõpusirgel

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänaseks on Papiniidu sillal remonditööd lõpetatud ja jäänud on vaid remnditud osa üle värvida.
Tänaseks on Papiniidu sillal remonditööd lõpetatud ja jäänud on vaid remnditud osa üle värvida. Foto: Ants Liigus

Juuli keskel avarii tagajärjel kahjustada saanud Papiniidu silla taastamistööd on lõpetamisel ja liiklus silla alt kulgeval maanteel loodetakse endisel kujul avada tuleval nädalal.

Remondi ajaks suleti silla alt Paidesse mineval teel parempoolne sõidusuund ja liiklus on suunatud vasakpoolse sõidusuuna kahele rajale.

Maanteeameti Lääne regiooni planeeringute osakonna juhataja Ervin Heina sõnutsi on Papiniidu sillal teha veel jäänud ainult värvimistööd ja sillaalune tee avatakse täies mahus liiklusele praeguste plaanide kohaselt järgmise nädala reedel.

16. juulil toimus Tammiste teel liiklusõnnetus, kus Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel asuvale Papiniidu sillale sõitis sisse treiler, mis vedas ujuvekskavaatorit Remu CX160. Kannatada said vastremonditud Papiniidu silla teise ava kaitsepaneel ja esimene tugitala, mille alt kulgeb sõidutee Pärnust Paidesse.

Maanteeamet tellis kahjustuste hindamiseks ekspertiisi, mille koostas Ehituse ja Tarkvara Inseneribüroo OÜ.

Lähtudes ekspertiisi aruandest, korraldas maanteeamet hanke Papiniidu silla kahjustatud osade taastamiseks koos remondiprojekti koostamisega. Hanke võitis AS Nordecon, mis remondib silla 101 220 euro eest.

Tööde lõpetamise tähtaeg on 14. detsember.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles