Lumetuisk ajas elukorra sassi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod ei jäänud eile kinni mitte üksnes külateedel. See veoauto ei saanud omal jõul välja Türi Säästumarketi parklast.
Autod ei jäänud eile kinni mitte üksnes külateedel. See veoauto ei saanud omal jõul välja Türi Säästumarketi parklast. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi eile oli Järvamaal väljas kogu lumekoristustehnika, jäid paljud väiksemad teed siiski tuisuvaalu ja bussid ei pääsenud äärealade küladesse.

Järvamaa ühistranspordi keskuse tegevdirektorile Harri Lepametsale algas hommik ilusasti: kõik bussid sõitsid liinile. Kuid peagi alanud lumetuisk oli tugevam kui masinad. Bussid jäid kinni ega pääsenud liikuma ilma traktorite abita.

Et lumevangi jäämist vältida, pööras osa bussijuhte enne liini lõppu otsa ümber. Kõige rohkem oli eile ühissõidukeil probleeme Järva-Jaani, Koigi ja Türi vallas.

Hätta ei jäänud bussid mitte üksnes külateedel, vaid mööda suuri maanteid liikuvad kaugliinibussidki hilinesid Mäo reisiterminali kuni pool tundi.

Järva Teede juhataja Peep Õun ütles, et teehooldajad olid talve tulekuks valmis. «Nii palju tehnikat kui praegu pole meil kunagi olnud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles