Geograafiahuvilised võistlesid olümpiaadil

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga. Foto: Ants Liigus

Pärnu piirkondlikul geograafiaolümpiaadil selgusid 7.–12. klassi õpilaste seas parimad ainetundjad.

7. kasside parim oli August Vesik, Marge Kurmi õpilane Pärnu ühisgümnaasiumist. Teiseks tuli Marie Anna Blehner Ülejõe gümnaasiumist (õpetaja Kadri Killing) ja kolmandaks Janeli Arukask Sütevaka humanitaargümnaasiumist (õpetaja Ene Kõo). Võistlejaid oli kokku 14.

8. klasside arvestuses võistelnud 19 õpilase seas võitis Mairo Mitt Rääma põhikoolist (õpetaja Arina Galkin), teine koht läks Vene gümnaasiumi Daniil Maskarinile (õpetaja Valentina Maslennikova) ja kolmas ühisgümnaasiumi Kevin Postile (Marge Kurm).

9. klasside tugevaima tulemuse sai Helo Liis Soodla Vanalinna põhikoolist (õpetajad Merike Aringo ja Ele Jaanimägi), teise koha pälvis Anneliis Rea ja kolmanda Annika Sarapuu Sütevakast (õpetaja Ene Kõo). Olümpiaadil osales 17 üheksanda klassi õpilast.   

Gümnaasiumiastme võitjaks tuli Karl Jürgenstein ühisgümnaasiumi 12. klassist (õpetaja Marge Kurm), teise tulemuse sai Liis-Eleen Kalmer Sütevaka 10. klassist (õpetaja Ene Kõo) ja kolmanda Kristo Ment Koidula gümnaasiumi 12. klassist (õpetaja Gerli Luks). Võistles 26 gümnasisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles