Sporditähed võtavad taas omavahel mõõtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimesel jõulupühal, 25. detsembril on Rakvere spordihallis traditsiooniline Eesti spordikuulsuste jõuluturniir. Kui varem on iga mees enda eest väljas olnud, siis tänavu võetakse spordialade kaupa paaridesse.

Kutse jõuluturniirile said sõudjad Leonid Gulov ja Kaspar Taimsoo, motokrossimehed Priit Rätsep ja Juss Laansoo, kergejõustiklased Andres Raja ja Mikk-Mihkel Arro, vormelisõitjad Kevin Korjus ja Sten Pentus, suusatajad Timo Simonlatser ja Kaarel Nurmsalu, raskejõustiklased Mikk Raudsepp ja Raigo Kuusnõmm, võrkpallur Martti Juhkami ja korvpallur Reimo Tamm ning ujujad Martti Aljand ja Pjotr Degtjarov

Selle aasta võistluskavas on joonejooks, minigolf, hinge kinnihoidmine, sangpommi surumine, Honda CRV rattavahetus ja kangil rippumine.

2005. aastast toimunud spordikuulsuste jõuluturniiridel on neli korda võitnud esikoha sõudja Allar Raja.

Peale Raja on Pärnumaa sportlastest end jõuluturniiril proovile pannud veel rallisõitja Egon Kaur, jalgpallur Raio Piiroja ja reketlonimängija Ken-Kristjan Toomjõe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles