Kollisti selts raamatukokku ei kipu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Kollisti Seltsi kõneisik Naali-Marie Liivrand.
MTÜ Kollisti Seltsi kõneisik Naali-Marie Liivrand. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Vana-Pärnus tegutseva MTÜ Kollisti Seltsi kõneisik Naali-Marie Liivrand vastas eile Pärnu Postimehe pärimisele, et linnavalitsus on pakkunud seltsile Ülejõe haruraamatukogu ruume, kuid selts ei ole pakkumist vastu võtnud.


”Oleme oma praegustesse ruumidesse palju investeerinud, meil on suurepärase akustikaga saal ja 15aastasest rendilepingust on üle poole veel ees. Ühtlasi oleme seda meelt, et haruraamatukogu peab Ülejõele jääma,” ütles Liivrand.



Kollisti selts sooviks Ülejõe raamatukogu toetada veel kahe arvutiga, kuna neile endale piisab kahest. Liivrandki kinnitas, et inimesed on valmis annetama raamatukogu katuse remondiks.



Pärnu ühisgümnaasiumi kirjandusklassi õpilane ja noorte aktsiooni üks eestvedajaid Barbara Lehtna ütles eile, et teisipäevast alates on Ülejõe raamatukogu toetuseks kogutud kaugelt üle 500 allkirja. Paljud eakamad inimesed on soovinud toetada maja katuse remonti sama 500 krooniga, mis linnapea Mart Viisitamm neile aasta algul jagas. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles