Halli haldaja leidmisega on kiire

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordihalli ehitus.
Spordihalli ehitus. Foto: Ants Liigus

Spordihalli omanik on Pärnu linn. See, kes millises vormis ja kuidas halli haldama, majandama ja juhtima hakkab, peab olema selge õige pea, sest siis, kui avapeol uksel linti lõigatakse, on väga hilja käivitamisele mõelda.


“Praeguse plaaniga peaks hallil olema juhataja, tehnika eest vastutaja, kaks meistrit-töömeest, kaks-kolm administraatorit ja kuus koristajat, kui seda tööd mujalt ei tellita,” rääkis projektijuht Vambo Talu. “Usun, et me leiame arutelude käigus Pärnu spordile parima haldamisvormi ja suudame selle vormi leida nii, et volikogu saaks otsuse kinnitada maikuus.”



Pärnu abilinnapea Jane Mets ütles, et on halli ehituse senise käigu ja aktiivse projektijuhiga rahul, aga haldamiseks on praegu laual kolm varianti: nii uue sihtasutuse loomine (edaspidi võiks selle alla kuuluda teisigi Pärnu linna spordiobjekte), spordihalli andmine koolide sihtasutuse hallata kui linna spordikooli haldajaks tegemine.



“Arutame teemat, mis tugevalt seotud linna selle ja järgmise aasta eelarvega, suuremas seltskonnas teisipäeval,” lubas Mets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles