Sibyl Vane esines rõdutelevisioonis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane’i Mark Kostrov, Helena Randlaht ja Heiko Leesment koguvad üha enam tuntust.
Sibyl Vane’i Mark Kostrov, Helena Randlaht ja Heiko Leesment koguvad üha enam tuntust. Foto: Andre Visnapuu

Eelmise aasta lõpus oma esikplaadi üllitanud Pärnu bänd Sibyl Vane esines uusi artiste tutvustava BalconyTV klipis.

Sibyl Vane astus üles noorte bändide loomingut tutvustava muusikakanali Kaunase rõdustuudios, esitades pala “Sugar High”.

Sibyl Vane’i bassisti Heiko Leesmenti sõnutsi tundus ettepanek esineda BalconyTVs kohe põneva väljakutsena, mille bänd suurima rõõmuga vastu võttis.

„Lõpuks oli muidugi õnnelik juhus, et meie Baltikumi tuuri ajakava langes kokku nii, et Kaunases BalconyTVd vedav Sunny Abbigal oli just tagasi jõudnud New Yorgist, kus arutati nende ja MTV edasist koostööd. Nii kujuneski see meie jaoks suhteliselt eksprompt ettevõtmiseks, kuid oli äärmiselt tore ja meeldiv tunnustus, et olime neile silma jäänud ja meid sinna kutsuti,“ vahendab Leesment bändi emotsioone.

BalconyTV on rahvusvaheline veebipõhine muusikakanal, mis filmib üle maailma rõdudel muusikute live-esitusi.

Kanal sai alguse 2006. aastal Iirimaal Dublinis ja on oma tegevusega saanud palju positiivset tähelepanu, võites meediaauhindu ja kogudes märkimisväärseid vaatajanumbreid kogu maailmas. Oma esitused BalconyTV-le on peale noorte muusikute salvestanud mitmed maailmakuulsad esitajadki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles