Tööriistadeta ei saa kodu kohendada

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaire (30) elab üksi ja on tihti pidanud tõdema, et naise jõud ja mõistus ei käi majapidamises üle kõikidest asjadest, mis parandamist-uuendamist nõuavad. Tapeetimise, pahteldamise, lihvimise ja värvimisega saab naine hakkama, aga toru- ja elektritöödest ei tea ta midagi. Mõni töö on jäänud tegemata tööriistade puudumise tõttu.

“Kruvikeerajad, saag ja haamer mul on, kahjuks alati sellest ei piisa,” on Kaire pidanud kogema. “Meestele üldjuhul meeldib tööriistadega mängida ja tõenäoliselt on neil kodus üht ja teist olemas, aga mina ei lähe ju endale ühe töö pärast taldlihvijat ostma.”

Nii laenab Kaire mõnikord tööriista meeskolleegidelt või sõpradelt, vahel pakub keegi lahkelt abi ja vahel on tulnud töömees kohale helistada.

Viimati mässas naine uue köögilauaga, mida kokku pannes avastas, et detailide kinnituskohad ei sobi omavahel kokku. “Vaja oleks uued augud puurida, aga mul pole akutrelli,” nentis Kaire nõutult. „Kolisin just teise linna, kus mul pole veel sõpru, kelle käest trelli laenata, ja firmasse ka ei julge sellise pisiasja pärast helistada.”

Samuti puudub Kaire elutoas seni laelamp, sest lambipesa juhtmetega ühendada ta ei oska.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles