Küüt saab ametist lahkudes 8500 eurot puhkusehüvitist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektori kohalt lahkuv Raivo Küüt saab kasutamata puhkusepäevade eest ligi 8500 eurot kompensatsiooni.

Siseminister Ken-Marti Vaher allkirjastas esmaspäeval käskkirja, milles määras 28. veebruaril ametist lahkuvale Raivo Küüdile hüvitise 68,66 päeva kasutamata puhkuse eest. Kasutamata puhkusepäevad kogunevad Küüdile ajavahemikul 16. juunist 2008 kuni tänavu 28. veebruarini.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helin Vaher ütles BNSile, et Raivo Küüdi puhkusekompensatsioon 68,66 kalendripäeva eest on 8416 eurot ja 34 senti.

Valitsus vabastas mullu detsembris politsei- ja piirivalveameti peadirektori Raivo Küüdi ametist alates tänavu 28. veebruarist. Küüt esitas lahkumisavalduse Ida prefektuuris määratud ebaseaduslike karistusotsuste tõttu.

Raivo Küüt töötas politseiameti peadirektorina alates 16. juunist 2008. Politseiameti, piirivalveameti ning kodakondsus- ja migratsiooniameti ühinemise järel on Küüt töötanud alates 1. jaanuarist 2010 ühinenud ameti peadirektorina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles