Timmo Jeret võitis Viljandi tänavasõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kalevlane Timmo Jeret on kerkinud 16aastaste ratturite hulgas Eesti tippu.
Pärnu kalevlane Timmo Jeret on kerkinud 16aastaste ratturite hulgas Eesti tippu. Foto: Erakogu

Jalgratturite kriteeriumisõidu Eesti meistrivõistluste kolmandal etapil Viljandis teenisid Pärnu sportlased kolm pjedestaalikohta.


Kuni 16aastaste võidukihutamisel oli kiireim kalevlane Timmo Jeret, kelle järel lõpetasid Karl Juudas ja Krister Raudsepp klubist CFC. Vändra poiss Kristen Kivistik oli seitsmes ja võitja klubikaaslane Markus Mere sai 22. koha.



12aasaste ratturite sõidus sai Carl Saarmaa Pärnu parimana kolmanda auhinna. Pärnakas Steve Ree kihutas seitsmenda ja Vändra Viko klubi liige Mart-Anton Vendelin kümnenda koha vääriliselt. Seenioride arvestuses kuulus Aivar Reele klubist Püha Loomaaed kolmas autasu ja kuni 18aastaste neidude võidusõidul oli Silvia Lippe seitsmes.   



M14-klassis sai Gert Kivistik (Viko) kuuenda tulemuse, Siim Saavik (Kalev) oli 10., Karl-Arnold Vendelin (Viko) 12., Ergo Tamm (Viko) 14., Mihkel Nurk (Kalev) 22. ja Rauno Feldman (Viko) 24.



Mulgi rattarallil teenis Timmo Jeret pikal distantsil juunioride esikoha ja lühemal võistlusmaal oli 16aastane Silvia Lippe parim naiste arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles