Motomehed tõid Rannust auhindu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse klubi võidusõitja Toivo Nikopensius (esiplaanil) ületas finišijoone teisena.
Paikuse klubi võidusõitja Toivo Nikopensius (esiplaanil) ületas finišijoone teisena. Foto: Erakogu

Mootorratturite kestuskrossil Tartumaal Tulimäe liivakarjääris võitis kaherattaliste tsiklite Open-klassis esikoha 500 ccm KTMil kihutanud Saku mees Urmas Põldma, kelle kannul ületasid lõpujoone Paikuse klubi võidusõitjad, 250 ccm Yamahat taltsutanud Toivo Nikopensius ja võitjaga sama marki masinal sõitnud Tõnu Kallast.


Harrastajate arvestuses olid kolm kiiremat Vaido Kalm, Tiit Tomp ja Viljar Vare ning seenioride pjedestaali hõivasid pärnakas Madis Pool, Andrus Allikvee ja Jüri Brauer.

ATV 1000-klassis oli võidukas Siim Vaide, kes asus võistlust stardist juhtima ega loovutanud oma positsiooni lõpuni. Teise koha sai Alar Kulp ja kolmas oli Ian Kuusik.

5. mail 15-19 korraldavad Eesti mootorrattaspordiföderatsioon ja ajakiri Motomaania Saku-Männiku krossirajal enduro tutvustamise päeva. Ürituse esimeses pooles tutvustab Eesti kõigi aegade tuntuim enduroäss Toivo Nikopensius ala iseärasusi.

Sel aastal on enduro Eestis meistrivõistlused kaheetapilised. 16.-17. mail kihutavad motomehed traditsioonilisel Paikuse endurol ja 20.-21. juunil korraldatakse võistlus Tallinna külje all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles