Selle kevade moehitiks saavad mustrilised püksid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Kevadsuvine moehooaeg on laetud värskete ideedega, milles on inspiratsiooni ammutatud ulmelisest veealusest maailmast ja virtuaalavarustest. Värvikaardil kohtuvad mahedad pastellid, särtsakad neoontoonid ja futuristlikud metalliläiked. Hooaja suurim hitt on meestel värvilised ja naistel mustrilised püksid.

“Kevadel peitub peamine trendisõnum värvides, millega ei ole nüüd vähimatki vajadust tagasihoidlikult ringi käia – vastupidi, julgeid värvidega katsetajaid saadab sel hooajal kindla peale edu,” rääkis Kaubamaja kaubandusdirektor Edward Köster. “Disainis nagu värvideski on inspiratsiooni saadud eelkõige veest.”

Laias siniste-roheliste spektris mõjuvad värskelt laguunisinised ja mündirohelised toonid. Kevade lemmikute seas säravad veel koralliroosa, kanaarilinnukollane, oranž ja punane, mida võib omavahel kombineerida või soovi korral neutraliseerida rahulike valge, halli, musta ja ultramariiniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles