Surjus deklameeriti emakeelepäeval luulet

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etluskonkursi noorema vanuserühma parimad olid Andreas Pärn (vasakult), Mirtel Migur ja Eliise Mändmets.
Etluskonkursi noorema vanuserühma parimad olid Andreas Pärn (vasakult), Mirtel Migur ja Eliise Mändmets. Foto: Erakogu

Tänasel emakeelepäeval võistlesid Surju vallas luuletuste deklameerimisel Kilingi-Nõmme gümnaasiumi ja Surju põhikooli õpilased.

Ilmi Kolla nimelisel etluskonkursil võttis omavahel mõõtu 33 õpilast.

Nooremas vanuserühmas valiti parimaks Eliise Mändmets ja vanemas vanuserühmas Diana Migur Kilingi-Nõmme gümnaasiumist. Publiku lemmiku tiitli pälvis ülekaalukalt Robert Andreas Verlin Surjust.

Eliise Mändmets esines Venda Sõelsepa luuletusega „Ma olen väike sirts“, Diana Migur Ilmi Kolla luuletusega „Mul oli valus“. Publiku südame võitis  Robert Andreas Verlini ette kantud Ilmi Kolla „Tango“.

Noorema vanuserühma teine ja kolmas koht läksid jagamisele Kilingi-Nõmme õpilaste Mirtel Miguri ja Andreas Pärna vahel.

Vanemas vanuserühmas sai teise koha preemia publiku lemmik, surjukas Robert Andreas Verlin ja kolmanda preemia Merlin Raid Kilingi-Nõmmest.

Ürituse žüriis osales riigikogu liige ja Tartu ülikooli professor Aadu Must. Ilmi Kolla nimeline etluskonkurss toimus juba teist aastat ja järgmistel aastatel plaanitakse kaasata veel rohkem koole üle kogu Pärnumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles