Andrus Veerpalu: viimased kaks aastat on olnud minu elu kõige raskemad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: Raigo Pajula

Suusaliit avaldas täna pärast rahvusvahelises spordiarbitraažis tehtud otsust Andrus Veerpalu avaliku pöördumise:

„Head eestimaalased,

tahan teid kõiki tänada toetuse ja mõistmise eest. Viimased kaks aastat on olnud minu elu kõige raskemad ja läbielatut ei soovi ma kellelegi. Tahan tänada kõiki, kes minusse ja meie tiimi on uskunud ja toetanud hea sõnaga, lahke mõtte või praktilise abikäega. Mul on hea meel, et õiglus sai jalule, ent viimasel kahel aastal üleelatut olematuks see ei muuda.

Tahan tänada eraldi Tartu ülikooli teadlaste tiimi – Sulev Kõks, Krista Fischer ja Anton Terasmaa, kes on mitu aastat omal initsiatiivil ja tasu küsimata tööd teinud. Usun, et nende erakordne professionaalsus ja pühendumus saab tunnustatud ja vääriliselt hinnatud.

Tahan tänada oma juriidilisi nõustajaid Aivar Pilve ja Ilmar-Erik Aasakivi ja nende Šveitsi kolleege. Tahan tänada kümneid Eesti ettevõtjaid, kes aitasid finantseerida seda kulukat kohtuskäiku ilma, et oleks esitanud mingeidki tingimusi.

Tahan tänada kõiki Suusaliidu inimesi, kes täna Eesti suusatamise eest väljas on. Eraldi tahan tänada endisi Suusaliidu juhte, president Toomas Savi ja tegevjuht Jüri Järve, kes tõid asja lahendamise huvides ohvriks oma ametid, mida seni eeskujulikult pikkade aastate jooksul täitsid.

Tahan tänada oma perekonda, lähedasi ja kõiki eestimaalasi, kes seisid sellel raskel ajal minu kõrval ja ei pidanud paljuks uskuda ja toetada. Kindlasti ma ei unusta seda.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles