Kommentaar: dopingukütidki väärivad reegleid ja raame

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Hallik.
Enn Hallik. Foto: PP

Nüüd, kui suusakuningas Andrus Veerpalul on ametlik dopingusüüdistus seljast võetud, jaguneb eesti rahvas neljaks. Üks kategooria on neid, kes seni vakka olid ja kellel nüüd katus eufoorias kõvasti hõljub. Teine seltskond ütleb külma näoga, et uskusin ja nii läkski.

Kolmas kamp on, vabandage väljendust, mölisejad, kes nurga taga ja kommentaarides täna ja hommegi paremale ja vasakule huupi s…a pilluvad. Kõik on pätid peale nende endi. Ning neljas, spordihuvilistele mõistetamatult suur rahvakild on selline, kellele see teema on kama kaks.

Ei taha ma kuuluda neist kategooriatest mitte ühessegi, aga siiski katkestaksin endale kaks aastat kestnud näppude pihta tagumise ja ütleksin, mida mulle üsnagi tuttava teema ja persooni kohta arvan. Järgneb kaasa- ja vastumõtlemiseks rida vaatleja mõtteid ning küsimusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles