Varblaste sissetung kauplustes: magus teenistus pearahaküttidele

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima lae alt ei kostnud esmaspäeval piuksugi, võib uskuda, et mis iganes meetodeid seal kasutati, on varblased parematele jahimaadele suunatud.
Maxima lae alt ei kostnud esmaspäeval piuksugi, võib uskuda, et mis iganes meetodeid seal kasutati, on varblased parematele jahimaadele suunatud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Toimetus sai signaali, nagu oleks Pärnu Maxima hüpermarketis end varblasekoloonia sisse seadnud. Muidu toredad linnukesed, aga kipuvad kakama – kommide, riiete, küpsiste või mille iganes peale. Ei nemad hooli. Inimesed aga pirtsutavad: ei taha kakast kaupa.

“Palume selle ebameeldivuse tõttu oma klientidelt vabandust. Tegeleme probleemiga väga tõsiselt ja lähipäevadel loodame viimased linnud kätte saada,” andis Maxima Eesti OÜ avalike suhete juht Erkki Erilaid läinud reedel mõista, et varblaste invasiooni tõrjumisega ollakse juba mõnda aega aktiivselt tegeldud. “Oleme kõrvaldanud kõik võimalused neil sisse tungida,” kinnitas ta.

Lindude kinnipüüdmine polevat Erilaiu ütlust mööda sugugi mitte lihtne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles