Koidula-kooli ujula rekonstrueerimise projekt valmib sügiseks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koolide Sihtasutuse hooldusjuht Viktor Voronovski näitab bassini all olevaid läbiroostetanud laepaneelide armatuure, mis võivad järele anda ja vahelagi kokku kukkuda.
Pärnu Koolide Sihtasutuse hooldusjuht Viktor Voronovski näitab bassini all olevaid läbiroostetanud laepaneelide armatuure, mis võivad järele anda ja vahelagi kokku kukkuda. Foto: Urmas Luik

Arhitektuuri- ja inseneribüroo Sirkel & Mall OÜ alustas avariiohtliku Koidula gümnaasiumi spordikompleksi rekonstrueerimise projekteerimistöödega, planeeritav lõpptähtaeg on käesoleva aasta sügisel.


„Pärnu Koidula gümnaasiumi ujula on ainus kooliujula Pärnu linnas ja selle sulgemine avariiohu tõttu on pannud koolid väga raskesse olukorda õpilaste ujumise algõpetuse korraldamisel, kehalise kasvatuse tundide, Pärnu linna spordikooli treeningute läbiviimisel ja sihtasutuse poolt linnaelanikele ujulateenuse pakkumisel. Seepärast on ujula võimalikult kiire taasavamine nii Pärnu linnavalitsusele kui Pärnu Koolide Sihtasutusele äärmiselt tähtis,” sõnas Pärnu Koolide Sihtasutuse juhatuse esimees Margus Tammekivi.

Edukalt on läbi viidud rekonstrueerimise projekteerimise riigihange ja sõlmitud projekteerimisleping Sirkel ja Mall OÜga, kes teeb vajalikud tööd ligikaudu poole miljoni krooniga.

Sirkel & Mall OÜ projektiga rekonstrueeritakse Koidula gümnaasiumi spordikompleks. Rekonstrueeritavasse hoonesse on kavandatud ujumiskompleks koos teenindus- ja riietus- ning abiruumidega. Tellija eesmärk on saada energiasäästlik ja vastupidav spordihoone.

Koidula-kooli varisemisohtlik ujula suleti külastajatele jaanuari lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles