Ülekäiguradade lähiajal ohutustamine sõltub rahast

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai tänava ja nn Bowlingu tee ristmiku lähedale jääv ülekäigukoht on paras naljanumber: keset teed liiklusmärk, veel selgelt näha eelmise sebra jooned pisut eemal asfaldil.
Mai tänava ja nn Bowlingu tee ristmiku lähedale jääv ülekäigukoht on paras naljanumber: keset teed liiklusmärk, veel selgelt näha eelmise sebra jooned pisut eemal asfaldil. Foto: Urmas Luik

Kahe ja poole aasta eest kirjutas Pärnu Postimees, et jalakäija päästmine Pärnus on jätkuvalt jalakäija mure. Paraku pole midagi muutunud või kui just, siis mitte paremuse poole.

Hüüdjaks hääleks on jäänud Lääne politseiprefektuuri Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse toonase komissari Sander Peremehe juba 2005. aasta novembris välja öeldud üleskutse jätta tühjade lubaduste loopimine ja tulutute kampaaniate korraldamine. Ning hakata parendama liikluskeskkonda – tooma jalakäijate ülekäiguradu üldisest foonist senisest enam välja neid paremini valgustades ja seal märgistust parandades.

Ülekäiguradade valgustamisega läheb Pärnus päevast päeva aina paremaks, täna tõuseb päike kell 6.32 ja loojub 20.14, varsti pole tänavavalgustusega kuni sügiseni vähimatki muret.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles