Indigolapsed teevad hingele pai

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Indigolapsed annab Pärnu keskraamatukogus kontserdi.
Ansambel Indigolapsed annab Pärnu keskraamatukogus kontserdi. Foto: Erakogu

Laupäeval, 23. mail kell 17 esineb Pärnu keskraamatukogu saalis ansambel Indigolapsed, tegu on koguperekontserdiga.


On tähtis, et inimene oskaks olla rõõmus ja õnnelik igal ajal. Õnn ei saa alguse mitte kuskilt mujalt kui meie seest. Aga ometi pole lihtne selle lihtsa tõe järgi elada.



Täiskasvanuks sirgumisel tihtipeale kaovad rõõmud, mida suutsime tunda lapsena. Õnneks on inimesi, kes on suutnud säilitada lapseliku rõõmsameelsuse ja täiskasvanuks sirgumisel on ühes nendega sirgunud sisemine muinasjutumaa. Nii võib iseloomustada ansamblit Indigolapsed.



Indigolapsed on etno-pop-džäss-folk-ambient-metsa-maa-hingebänd, nagu nad ise end nimetavad. Tegemist on väga südamliku kollektiiviga, kes suudab oma siira ja puhta olemusega luua kontsertidel väga kauni atmosfääri. Lapselikult lõbusad, aga sügavad laulusõnad mõjuvad inimestele hinge paitavalt. Oma lihtsuse ja ehedusega toovad nad kuulajaskonnas esile selle, mis on tõeline.



Indigolapsed tuletavad meile meelde, et on tähtis osata tunda rõõmu. Nad aitavad kogeda õnne, mis tekib meie sees. Nii nagu armastuse tundmiseks peab armastama, peab õnne tundmiseks olema õnnelik. Osake olla õnnelik! Indigolaste muusika kingib hetke, kus ei ole vaja midagi muud peale olemise.



Ürituse suurtoetajad on M-Kindlustus, Piccadilly veinikohvik ja Luku-Expert.


Piletid maksavad kuni homseni piletimüügipunktidest 65 krooni, kohapeal 85 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles