Räämal ei käratud ega müratud

Kalev Vilgats
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauaaegse lastekodu ja viimati noorte tehnikute maja asemele võiks kerkida moodne ühiskondlik hoone. Kes ehitaks ja mis rahast, on teadmata.
Kauaaegse lastekodu ja viimati noorte tehnikute maja asemele võiks kerkida moodne ühiskondlik hoone. Kes ehitaks ja mis rahast, on teadmata. Foto: Ants Liigus

Üleeile oli Rääma seltsi ning aiandus- ja mesindusseltsi korraldusel asumi koostöö esimene ümarlaud ja toimusid avalikud kärajad. Mõlemal oli osalejaid ühepalju ehk veidi üle kümmekonna.

Ühistööle ja kogukonnavaimu tugevdamisele Räämal on valmis õla alla panema Rääma selts, Pärnu aiandus- ja mesindusselts, Pärnumaa kutsehariduskeskus, politseijaoskond, Männipargi lasteaed, Rääma põhikool, Naiskodukaitse, Shalom, Kaitseliit ja lasteküla.

Linnaosade piiriülesest koostööst on huvitatud Kadri tänava lasteaed, kus käib üksjagu Räämalt pärit lapsi, ja Ülejõe piirkonnapolitseinik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles