Organiseeritud kuritegelik kassipaljundamine

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentina jutu järgi ei ole tal midagi selle vastu, kui kassid endale varjupaiga kaudu uue kodu ja toitjad leiaksid, ent kuni loomi pole varjupaika viidud, tema neid nälga ei jäta.
Valentina jutu järgi ei ole tal midagi selle vastu, kui kassid endale varjupaiga kaudu uue kodu ja toitjad leiaksid, ent kuni loomi pole varjupaika viidud, tema neid nälga ei jäta. Foto: Ardi Truija

Uus-Sauga tänaval on end ühe kortermaja juures sisse seadnud paarikümnepealine kassikoloonia, osa majaelanike arvates on tegemist lausa organiseeritud kassipaljundamisega.

Toimetusega ühendust võtnud Pille andmetel on kassikamba pealik ja patroon pensioniikka jõudnud Valentina, kelle “osavõtul organiseeritult toimub kasside paljundamine ja kasvatus kassikoloonia tasemel”.

Momendil olevat Valentina käe all kümme täiskasvanud isendit. “Grupis on ka emaseid kasse, kes poegi juurde toodavad,” teadis lisada end samuti kassiinvasioonist puudutatuna tundev Sten Sanga nime kasutav inimene. Koos noorloomadega küündivatki kassikarja arv umbkaudu paarikümneni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles