Lugeja pildid: õõvastavad leiud jõe ja mere ääres

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetu lõpu leidnud metssiga Paikusel Pärnu jõe ääres.
Õnnetu lõpu leidnud metssiga Paikusel Pärnu jõe ääres. Foto: Evald Kukk

Reedel Pärnumaal loodust pildismas käinud Evald Kukk ja Luule Põder sattusid mitmele õõvastavale vaatepildile.

Paikusel Pärnu jõe ääres vedeles kaldaäärses mudavees õnnetu lõpu leidnud metssiga. “Keegi oli vist eelnevalt toikad tõkkeks ette löönud, et looma korjus rohkem allavoolu ei läheks. Loodan, et see korjus sealt ära viiakse, sest jõe ääres jalutavad pered laste ja koertega, kellele see vaatepilt ootamatult halvasti võib mõjuda,” arvas Põder.

Tahkuranna vallas Kullipesa rannas avanes loodusenautijatele teine ebameeldiv vaatepilt. “Romantilisele rannateele ehitatud puhkekohtades vedeles ohtralt katkist klaastaarat, mis arvatavalt on jäänud sinna eelmisest puhkeperioodist,” selgitas Põder.

Põder märkis, et merigi oli uhtunud randa hulgi igasugu kraami. “Nutikad leiavad sealt endale kindlasti vajalikku materjali. Õnneks ei tea inimeste muredest midagi pardid, kajakad ja lagled, kes lustlikult oma kevadmänge jäises meres mängisid,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles