Maria talul oma peatus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnumaa ühele tuntumale kaubamärgile, turismimarsruudile Romantiline Rannatee jääva Maria talu juures pandi hiljuti üles bussipeatuse tähis, nõusoleku uue peatuse jaoks andsid maavalitsus kui maaliinide tellija.

Maria talu peremees Enn Rand rääkis, et lähemad peatused on Kõpu kiriku juures ja enne Pootsit Riidal, kuid nende vahepeale jääv peatus peamaja juures on vastutulek klientidele ja lastele, kes käivad Maria ratsakeskuses ja saavad aprilli lõpust tallidele bussiga lähemale sõita.

Pärnust umbes 30 kilomeetri kaugusele jääv Maria talu tähistab juulis 20 aasta möödumist majutuse ja toitlustuse teenusega alustamisest. Uuendusmeelne talupere on kaasatud Eesti-Läti ühisprojekti “Heritage Tourism”, mille juhtpartner on Eesti põllumajandus-kaubanduskoda. Ettevõtmise eesmärk on maaturismiettevõtete nõustamine, kuidas kasutada rahvuslikku kultuuripärandit teenuste pakkumisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles