Politsei otsib tunnistajaid tulekahjupaigal nähtud mehe tuvastamiseks

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu kriminaaltalitus palub inimeste abi, et tuvastada Pärnus Rääma tänaval esmaspäeval, 22. aprillil kella 20 paiku tulekahju sündmuspaigal olnud mees.

Politseil on alust arvata, et isik võis olla enne tulekahju toimumist maja vahetus läheduses või kustutustööde ajal maja ligidal.

Tegemist on umbes 25–30aastase mehega, kes on umbes 180–190 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega, kõnnib veidi küürus. Seljas kandis ta elektrisinist tuulepluusi, tumedaid pükse ja musta sonimütsi, mille alt paistsid veidi lokkis tumedad juuksed.

Kõigil, kes märkasid kirjeldatud isikut tulekahju paigas või omavad muud infot, mis võiks aidata teda tuvastada, sellest teada anda politseile telefonil  5918 4442 või lühinumbril 110.

Prokuratuuri pressiesindaja ei soovinud täpsustada, miks tulekahjupaigas nähtud meest pealtnägijate abiga tuvastada soovitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles