Lastekaitse liidu ajakiri Märka Last jõuab poelettidele

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri Märka Last.
Ajakiri Märka Last.

Maist on uue sisu ja välimuse saanud ajakiri Märka Last. Viis aastat Eesti lastekaitse liidu häälekandjana ilmunud väljaanne on nüüd mõeldud laiemale lugejaskonnale ning jõuab esimest korda poelettidelegi.


Esimese numbri peateema on “Laps ja meedia”. Eksperdid arutlevad, kas meedia teeb lastele liiga, kuidas peegeldada meedias laste vaesust ning millisel kohal on internet laste ja vanemate elus.



Igas numbris on intervjuud tuntud inimestega, kelle elu on tihedalt seotud lastega. Seekord räägitakse lastest ja huviharidusest treener Anna Levandiga.



Tutvustatakse uuringuid ja analüüse, lastega tegelevaid organisatsioone. Kirjanik Jaak Urmet tutvustab ühendust Isade Eest, MTÜ Läänemaa Kasuperede eestvedaja Eha Seller räägib kasupereks olemise rõõmudest ja mõõnadest. Eesti lugude kõrval on põnevaid ning silmaringi avardavaid teemasid maailmast.



Märka Last ilmub 2009. aastal kevadel ja sügisel. Kahe numbri tellimus maksab 50 krooni ja tellida saab aadressilt

www.lastekaitseliit.ee

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles