Lapsed kutsusid emad tantsupõrandale

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu kesklinna koolide võimla oli üleeile õhtul emade-isade ja nende laste päralt, kes homme saabuva emadepäeva tähistuseks laulsid-tantsisid, parodeerisid tuntud muusikahitte ja telesaateid, kauplesid omatehtud küpsetiste ja ehetega ning osalesid meisterdamistubades.

Peale Pärnu Kuninga tänava põhikooli oma mudilas- ja poistekoori, võimlemisrühma ja noorte näitlejate astusid paar tundi väldanud emadepäeva kontserdil üles Kesklinna lasteaia mudilaste rahvatantsurühm ja Pärnu Vene gümnaasiumi neiud moesõuga.

Tormilise aplausi ja kiiduavalduste osaliseks sai telesaadete konkursi parim Maria Mardu, kes ei jäänud Edith Piafi prantsuskeelset laulu esitades oma hääle ega väljanägemisega sugugi alla Evelin Võigemastile, kes sama lauluga saates “Su nägu kõlab tuttavalt” žüriiliikmelt Andrus Vaarikult pisarad välja võlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles