Kilingi-Nõmmes tekitas melu tuletõrjeolümpia

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme päästekomando pealik, žürii liige Sven Koovit (vasakul) tõttab vaatama kiiruse peale tuletõrjevooliku ühendamist.
Kilingi-Nõmme päästekomando pealik, žürii liige Sven Koovit (vasakul) tõttab vaatama kiiruse peale tuletõrjevooliku ühendamist. Foto: Saima Tõigast

Kilingi-Nõmme gümnaasiumipere võistles kooli esimesel tuletõrjeolümpial, kaasatud oli ligikaudu 300 õpilast ja üritusest sai vabastuse vaid eksamipalavikus abituurium.

Ettevõtmise peakorraldaja, gümnaasiumi kergejõustikutreener Kuro Link rääkis, et mõte korraldada sportlik, haarav ja atraktiivne tuletõrjeolümpia pärineb õppealajuhataja Mari Karonilt ja sellest haaras kinni kooli tervisenõukogu eesotsas psühholoog Pille Kadakuga.

Iseenesestmõistetavalt oli vaja läbi ja kokku rääkida päästeameti Lääne päästekeskuse Kilingi-Nõmme päästekomandoga, mille pealik Sven Koovit ja endine pealik Olev Paukson koolipere algatust sõna ja tegudega toetasid, teatevõistluse alad läbi mõtlesid, žürii töös osalesid ja väikestele võistlejatele kiidusõnade ütlemisega ei koonerdanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles