Sugar tähistab aastapäeva päikesepaistelise peoga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Sel reedel, 31. mail tähistab oma neljandat aastapäeva Pärnu magusaim ööklubi Sugar, kui hiljuti moderniseeritud suhkruklubi lavale astub maailma tippklubi Pacha resident-DJ Sebastian Gamboa Hispaaniast.

“Nelja tegutsemisaasta jooksul oleme korraldanud palju meeldejäävaid üritusi, pakkunud klientidele kvaliteetset ja mitmekülgset meelelahutust ning käinud kaasas värskete meelelahutustrendidega,” märkis Sugari programmijuht Kert Klaus. “Usume, et just seetõttu on suvepealinna külalised valinud Sugari kahel järjestikusel aastal Pärnu parimaks meelelahutusasutuseks.”

“Et suvehooaeg on saamas alguse ja Sugar tähistab reedel oma neljandat sünnipäeva, otsustasime sel aastal siduda sünnipäevapidustusteks ühte peoparadiisiks kutsutava Ibiza saare ja meie oma suvepealinna Pärnu kuumimad emotsioonid ning peorütmid,” rääkis Klaus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles