Pärnu-Jaagupis mürtsub puhkpillimuusika

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkpillid. Foto on illustreeriv.
Puhkpillid. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel laupäeval ja pühapäeval on Pärnu-Jaagupis taas aset leidmas muusikapidu, kuhu tulevad puhkpillimängijad ja rivitrummarid Lihulast, Pärnust, Uulust, Tallinnast, Tartust, Pärnu-Jaagupist ja mujaltki.

Külalisi võõrustava Pärnu-Jaagupi muusikakooli direktor Elena Mägi mainis, et teiste hulgas astuvad Halinga puhkpillifestivalil üles Eller Brass Priit Sonni juhendamisel ja Tibupoegade Brass Kaido Kivi juhendamisel. Külalised Soomest Ruokolahtist on Halingas pillipidu pidamas juba mitmendat korda.

Homme ennelõunal raamatukogu ees lipuplatsil avasignaali saav ettevõtmine sisaldab harjutustubasid pillirühmade (puupuhkpillid, vaskpuhkpillid, löökpillid ja rivitrummarid) kaupa, kontserdiõhtut ning pühapäeval jätkuvat ühist harjutamist festivaliorkestrina, hoogsat rongkäiku ja sellele järgnevat peakontserti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles