Vutinaiskond jätkab võidumarssi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margarita Žernosekova (13) saatis Põlva naiskonna väravavõrku kaks palli. Arhiivifoto.
Margarita Žernosekova (13) saatis Põlva naiskonna väravavõrku kaks palli. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai naiste meistriliigas järjekordse suureskoorilise võidu, alistades võõrsil Põlva Lootose 10 : 1.

Mängu saatus otsustati juba esimesel poolajal, mille pärnaklad võitsid 5 : 1. Teisel poolajal kostitati vastaseid veel viie väravaga.

Pärnu naiskonna eest lõi kolm väravat Anastassia Morkovkina. Kaire Palmaru, Olga Ivanova ja Margarita Žernosekova sahistasid väravavõrku kahel korral, värava sai kirja ka Liivi Sõrmus. Põlva naiskonna auvärava eest hoolitses Signy Aarna.

Pärnu naiskond jätkab kümne vooru järel täiesedu ehk 27 punktiga. Pärnakad on skoorinud 50 korda, endale on lastud lüüa kolm väravat.  FC Floral on teisena 19 ja FC Levadial kolmandana 15 punkti.

Kuni juuli lõpuni on naiste meistriliigas suvine paus. Pärnu naiskonna järgmine mäng on 27. juulil võõrsil FC Levadiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles