Tugev tuul peibutas surfarid Varblasse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti purjelaualiidu edetabelivõistluste hulka kuuluv purjelauaspordi harrastajate võistlussarja “Bacardi Fun” avaetapp täitis Varbla puhkeküla esise surfirahvaga. Varem pole siin surfivõistlusi peetud.
Eesti purjelaualiidu edetabelivõistluste hulka kuuluv purjelauaspordi harrastajate võistlussarja “Bacardi Fun” avaetapp täitis Varbla puhkeküla esise surfirahvaga. Varem pole siin surfivõistlusi peetud. Foto: Keith Hunt

Varblas Rannakülas peetud purjelauaspordi harrastajate võistlussarja “Bacardi Fun” avaetappi saatsid soodsad ilmaolud ning osalejate ja pealtvaatajate suur huvi.

Nädalavahetusel Varbla puhkeküla ees laiuval Paagi lahel, otse Varbla laidude ees peetud võistluse võib peakohtunik Margo Vesselovi kinnitusel igati kordaläinuks lugeda.

“Minu teada pole varem “Bacardi Funi” etappidel nii palju purjelaudureid suutnud algusest lõpuni sõite kirja saada, see tähendab nõuetekohaselt startida ja finišeerida,” nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles