Meeste soengumoes teeb ilma Inglise poisipea

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudemehed Kaspar Taimsoo ja Allar Raja näitavad, mis on in. Lühikeseks pöetud külgede ja kuklaosa ning pealt veidi pikemate juustega frisuur on praegu meeste soengumoe vaieldamatu hitt.
Sõudemehed Kaspar Taimsoo ja Allar Raja näitavad, mis on in. Lühikeseks pöetud külgede ja kuklaosa ning pealt veidi pikemate juustega frisuur on praegu meeste soengumoe vaieldamatu hitt. Foto: Mari Holm

Tutvustamaks meeste soengumoe uusimaid tuuli, võeti Pärnu Kaubamajakas juuksurisalongis Salon+ ette eksperiment, mille tulemusena said sõudjad Kaspar Taimsoo ja Allar Raja pähe popid soengud.

Spordimehed jäid stilisti ja juuksuri Sirli Remmeli tööga igati rahule ja lubasid edaspidigi soengu kujundamisel samasugust joont hoida.

Et salong valis mehelike frisuuride demonstreerimiseks välja just sportlased, pole kindlasti juhus. Teadupärast on mõnigi spordikuulsus endale välimusega rohkem nime teinud kui sportlike saavutustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles