Vambo Talu: Elektrikud kohal, plaatijad tulemas

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vambo Talu.
Vambo Talu. Foto: Ants Liigus
Pärnu spordihalli projektijuht Vambo Talu, spordihalli sarikapeost ehk katuse alla saamisest on möödas enam kui kuu. Mis seisus ehitus nüüd on?

Järgmise nädala alguseks on ka kõik klaasseinad paigas ja hoonekarp kinni. Suures saalis panevad ventilatsioonimehed viimaseid torusid, vee- ja kütteseadmed on praktiliselt paigas.

Trigeri elektrikud hakkasid kaableid vedama, õige pea tulevad riietusruumidesse plaatijad. Eri spordialade spetsidega konsulteerime pidevalt teemal, milliseid kinnitusi ja muud neil põranda alla ning seintesse vaja on.

Niisiis on kõik seni graafikus?

On küll. Ärevust tekitab vaid Luule tänava ehitus, täpsemalt sademevee ärajuhtimine. Kui sellega tõrge tekib, lükkub halli avamine edasi.

Kuidas edeneb teie pidev koostöö arhitektidega?

Praegu räägime juba ümbrusest - väikevormidest, hoone õhtusest valgustamisest, reklaamialustest ja muust. Hoone endaga on lahtine veel, milline tuleb teise korruse 220 meetrit pikk piire.

Lahtine on linnavalitsuse otsuseni ka, kas realiseerub idee teha hoonesse 50 tagasihoidlikku majutuskohta.

Suures saalis jõudsime lahenduseni, kus fermide külge kinnitatavad vaheseinad ja kardinad lubavad peasaali keskmisele väljakule koguni kaks võrkpalliplatsi maha märkida ja seega saab tulevikus korraga neljal väljakul mängida.

Kas on edenenud teie otsingud hallile nime- või peasponsori leidmiseks?

Üks võimalik kandidaat võttis veel nädala mõtlemisaega. Kui tema loobub, on mul teine veel, kellega kohe edasi räägin. Ja siis tuleb välja kuulutada halli logo konkurss.

Kes saab halli haldajaks ehk peremeheks?

Tean linnavalitsuse otsusest, et halli hakkab haldama spordikool ja see kavatsetakse kinnitada volikogu juunikuu istungil. Asjaga on kiire, sest tuleks ju hakata personali valima ja avamisjärgseid üritusi planeerima, aga minul selleks volitusi ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles