Uue kuue saanud ööklubi Sugar läheb lahti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Violina: Johanna-Marie Ainomäe, Käll Haarde ja Daana Ots.
Ansambel Violina: Johanna-Marie Ainomäe, Käll Haarde ja Daana Ots. Foto: violinamusic.com

Reedel avab pärast põhjalikku uuenduskuuri taas uksed Pärnu uusim ööklubi Sugar.

"Klubi on nüüdsest oluliselt avaram ja hubasem, muudetud on sisedisaini," kirjeldas klubi juhataja Liis Kangur. "Lava asub sootuks teisel kohal, lisandus uus baar. Järgmisel nädalal avame klubi terrassil asuva kohvik-lounge' i kuhu ootame nii pärnakaid kui ka suvepealinna külalisi ka päevasel ajal meeldivalt aega veetma."

Uuenenud ööklubi Sugar eesmärgiks on Kanguri teatel pakkuda kvaliteetset muusikat nii pärnakatele kui ka Pärnus puhkajatele.

"Erilist tähelepanu hakkame pöörama muusikavalikule, mille moodustavad tänapäevased hitid, jättes ruumi ka legendaarsetele lemmikutele 90ndatest aastatest," lubas Sugari programmijuht Kert Klaus. "Vaheldusrikastest klubiõhtutest puudust ei tule. Raskel ajal ootab rahvas ikka tsirkust ning leiba."

Pärnu ühes magusamas kohas, kesklinnas, kohe Endla teatri kõrval asuvas Sugaris toimuma üle Eesti tuntud üritustesarjad, samuti on uhiuuele lavale oodata kõige populaarsemaid live-esinejaid.

Klubi Sugar on esialgu avatud reedel ja laupäeval kella 23-5. Juulis avatakse klubi uksed ka nädala sees, kolmapäeval ja neljapäeval.

Reedel toimuv avamispidu kannab nimetust "We Love Sugar", kus esinevad populaarne neidude viiulitrio Violina ja Viky Models' i tantsijatarid. Magusaid kokteile valmistab Eesti parim show-baarmen George.
DJ puldis astuvad üles DJ Kert Klaus ja DJ MVP.

Sugari avanädalavahetuse teisel päeval ehk laupäeval, 6. juunil toimub üritus "Brown Sugar" r'n'b fännidele. Plaate mängib siis DJ Trigga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles