Galerii: Klubi Sugar seksikas avapidu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenenud klubi Sugar avas taas uksed magusalt seksika peoga, kus näitas trikke showbaarman George ja silmailu pakkusid Viky Modelsi tantsijad.
Uuenenud klubi Sugar avas taas uksed magusalt seksika peoga, kus näitas trikke showbaarman George ja silmailu pakkusid Viky Modelsi tantsijad. Foto: Anniki Leppik

Pärnu magusaim ööklubi Sugar avas reede õhtul pärast põhjalikku uuenduskuuri taas uksed, kui laval nägi kaunist viiuldajate triot Violina, Viky Models' i tantsijatare ja magusaid kokteile valmistas Eesti parim show-baarmen George.

Sugari sõbradki polnud klubi unustanud ja nii täitus klubi peaaegu pilgeni.

„Klubi on nüüdsest oluliselt avaram ja hubasem, muudetud on sisedisaini," kirjeldas klubi juhataja Liis Kangur. „Lava asub sootuks teisel kohal, lisandus uus baar. Sugari eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset muusikat nii pärnakatele kui ka Pärnus puhkajatele."

Tuleval reedel, 12. juunil aga avab Sugar taas, sest siis avatakse terrassil asuv kohvik-lounge kuhu on oodatud kõik ka päevasel ajal meeldivalt aega veetma.

Kohvik-lounge'i avapidu aitavad läbi viia tantsutrupp „Fire Angel" ja eksootilisi rütme pakkuv trupp „Bongo-Banger".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles