Rulaparki lapitakse reservrahaga

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munamäel jalamil asuv rulapark sai remondiks rahasüsti.
Munamäel jalamil asuv rulapark sai remondiks rahasüsti. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu ainus, Munamäe jalamil asuv rulapark sai linnavalitsuselt 960eurose rahasüsti, mille eest MTÜ Eesti Tänavaspordi Liit üsna kehvas seisus rambid korrastab.

“Seal oli päris palju juba vineer katki ja auguline ja talad alt mädanenud,” oli park, nagu tänavaspordi liidu juhatuse liige Hannes Paldrok väljendus, vastikult ohtlik ja kukkumisi tuli pidevalt ette. “Kohalikud ikka helistasid mulle, et tulge ja tehke korda, kukutakse kogu aeg,” jätkub tema kinnitusel ainsast, talast väljaturritavast kruvist, et tekiks suurem jama.

“Sellist asja ei tohiks Pärnu endale suvel lubada,” põhjendas ta linnavalitsuselt raha küsimist. Kuigi tegelikult on Paldroki sõnade kohaselt renoveerimistööd sponsoritelt saadud raha eest juba mõnd aega toimunud. “Enne jaanipäeva parandasime seal suuremad augud,” selgitas ta. Nüüd on kindel, et kõik katkised vineerid ja mädanenud talad saavad vahetatud. Seda hiljemalt 19. juuliks, kui park saab „Kuldrula“ tallermaaks ja seal peetakse Eesti meistrivõistlused nii rulamises ja rulluisutamises kui tõuke- ja trikirattasõidus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles